Intim gyantázás

Dunaharaszti kozmetika - Attraktív Szalon

Mire számíthatsz az első intim gyantázás során?

Tűnődtél már azon hogy kipróbáld, milyen lehet az intim gyantázás? Noha az ötlet megoldást jelent minden borotválkozás okozta kellemetlenségre és megpróbáltatásra, egyszerűen nem lehet száműzni azt a gondolatot, hogy gyantát öntsenek az alsó régiókba a zavaró szőrszálak eltávolítása végett. Ez a gondolat eleinte valóban ijesztőnek tűnhet, de itt az Attraktív Szalonban biztosítalak benneteket, hogy minden rendben lesz. Azért vagyunk itt, hogy tisztázzuk azokat a kétségeket és gondolatokat, ami visszatart attól, hogy igénybe vedd ezt a fajta kezelést.

dunaharaszti kozmetika Intim gyantázás​

Az első és legfontosabb kérdés, amellyel itt feljöhet, a szégyenlősség. Érthető, hogy a test legintimebb részének feltárása potenciálisan a legaggasztóbb része lehet az eljárásnak. A legfontosabb, hogy tudd, hogy kozmetikusként ez is a munkám része és deréktól lefelé meztelenül látni nem jelent újdonságot számomra. A másik fontos kérdés a higiénia, melyre a szalonomban különösen nagy hangsúlyt fektetek.

Milyen lehetőségek vannak az intim gyantázás területén?

Háromfajta lehetőséggel dolgozom a kozmetikámban. Mindegyik esetében a szőrnek elég hosszúnak kell lennie, hogy a gyanta rátapadjon, viszont nem túl hosszúnak ahhoz, hogy összeragacsolódjon, emiatt előfordul, hogy vágni kell a szőrszálakból.

Az egyik lehetőség a bikinivonal és fazon gyantázása, mely esetben csak a fehérnemű vonala mentén távolítjuk el a szőrszálakat, így ez a legközkedveltebb megoldás a strandszezon közeledtével. A brazil stílus alkalmazásakor egy háromszögben hagyjuk meg a szőrszálakat. A Hollywood-i stílus alkalmazásakor pedig az összes szőrszálat eltávolítjuk az intim felületekről.

Mennyire fájdalmas az intim gyantázás?

El kell ismerni, hogy az eljárás nem fájdalommentes.  A legjobban akkor fáj, ha először választod az intim gyantázást, mert a szőrszálakat ez esetben még soha nem távolították el a tüszőkből, viszont biztos lehetsz benne, hogy legközelebb már kevésbé lesz fájdalmas. A szalonomban igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a minél kevesebb fájdalmat érezz. A kezelés során brazil gyantát használok,  mely nem tapad a bőrhöz, ezáltal nem sérti fel a felhámot, és nem is forró, tehát nem éget.

Milyen előnyei vannak az intim gyantázásnak?

Ha kedved támadt a kipróbálásra, ne feledd, hogy a gyantázásnak számos előnye van a borotválkozással szemben:

  • Sokkal tovább tart a visszanövés (egyéntől függően 4-6 hét)
  • Búcsút mondhatsz a borotva okozta sérüléseknek és a benőtt szőrszálaknak.
  • Növekvő önbizalomra tehetsz szert
  • A gyanta fantasztikus hámlasztóként is működik, így a végeredmény a selymesen sima bőr.

Hogy jelentkezhetsz intim gyantázásra?

Jelentkezésedet telefonon várom a következő telefonszámon: Francsics Rita: 06-70-942-2787

Árlista

Francsics Rita

(70) 942 2787

Nyitvatartás igény szerint

Bejelentkezés alapján

2330 Dunaharaszti

Golgota tér 1.