Francsics Rita

dunaharaszti kozmetikus

Szeretettel üdvözöllek Francsics Rita vagyok, dunaharaszti kozmetikus.

Szépségszalonom 2021-ben nyílt meg Dunaharasztin. A célom egy olyan közeg megteremtése volt, aminek középpontjában a nőiesség és harmónia áll. Szeretnék egy olyan relaxált helyet biztosítani számodra, ahol kiszakadhatsz a hétköznapokból, és megszépülve, feltöltekezve folytathatod a mindennapokat.

Kozmetikus végzettségemet az  InnoDerm Kft.-nél szereztem. Mestereim Hajdú Gabriella és Juhász Klára voltak, akiktől magas színvonalú képzést kaptam.

Az aromaterápiával 2015-ben ismerkedtem meg, ekkor jelentkeztem a Panarom Intézetbe, ahol számos modul elvégzése után egy átfogó képet kaptam arról, hogy az illóolajoknak milyen fontos szerepük van a belső harmónia, az egészség megőrzésben és a szépség megtartásában. Megtanultam hogy a  mindenkiben ott rejlő szépség milyen eszközökkel hívható elő, s mutatható meg.
 
2013 és 2016 között a Bobby Brown sminkmárka Aréna Plaza üzletének voltam üzletvezetője ahol a professzionális sminkelés terén  volt lehetőségem fejlődni.
 
Hiszem és vallom hogy a  bőr a  legnagyobb szervként üzen nekünk, hogy mi zajlik belül, mely üzenet fordításában tudok Neked segíteni, hogy azt add neki amire a leginkább szüksége van.
 

A kozmetikus hivatásban különösen az ragadott meg, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogyan érzik magukat a Nők a bőrükben, hogyan látják magukat. Az ápoltság és ragyogó bőr mindenki számára elérhető, én ebben a transzformációban szeretnék a segítségedre lenni. Nagyszerű tanúja lenni a kezelések során elérhető változásoknak.

A képzések során lehetőségem volt többféle terméket kipróbálni, kozmetikámban pedig végül azokkal a termékekkel dolgozom, melyeket a saját bőrömön megtapasztalva a lehető legjobbnak találtam. Így kerültem kapcsolatba az Adrienne Feller magyar prémium natúrkozmetikumokkal.  A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak. Az alapanyaguk 100% bio és vegán, mellőznek mindenféle szintetikus összetevőt.

A szakmán belül egyik kedvenc területem a gyantázás. Kozmetikámban brazil gyantát használok, mely nem tapad a bőrhöz, és nem kell annyira felhevíteni, mint a klasszikus gyantát, így az egyik legkíméletesebb megoldás, ami jelenleg elérhető.

Ha szimpatikusnak találsz, szeretettel várlak kozmetikai kezelésre, vagy masszázsra az Attraktív Szalonba.

 

Várom hívásod! 😊

 
“A szépség egy hozzáállás, nincs semmiféle titok! “
/Estee Lauder/
 
dunaharaszti kozmetikus Francsics Rita

Francsics Rita - Dunaharaszti kozmetikus

Francsics Rita

(70) 942 2787

Nyitvatartás igény szerint

Bejelentkezés alapján

2330 Dunaharaszti

Golgota tér 1.