Bőrápolási tanácsadás Dunaharaszti

A bőrápolás hónapja az Attraktív Szalonban - Kedvezményes bőrápolási tanácsadással

Tudod, hogy a nem megfelelő termékek használata akár károsíthatja is a bőröd és nem járulnak hozzá a bőröd fiatalon tartásában?

Tudod, hogy az egészséges és ragyogó bőr javarészt az otthoni bőrápolási rutinodon múlik?

Május hónapban szeretnék Neked egy kedvezményes lehetőséget biztosítani, hogy a számodra legmegfelelőbb módon ápold a bőröd.

Próbáld ki, milyen eredményeket hozhat Neked a bőrápolási tanácsadás. Segítek a helyes rutinod kialakításában, időt és pénzt spórolva neked, hogy mielőbb elérd a vágyott eredményt.

Bőrápolási tanácsadás Dunaharaszti

Mire jó a bőrápolási tanácsadás?

Észrevetted már, hogy a bőröd folyamatosan változik? Az egészséged, táplálkozásod, korod, hormonális állapotod, a napi stressz mind hatással vannak a megjelenésére. Lehet, hogy az utóbbi időben gyakrabban kipirul, vagy már nem olyan rugalmas, mint korábban, esetleg barnás foltok jelentek meg a felszínén.

A boltok polcain ezerféle termék, más-más ígéretekkel, ám nem biztos, hogy a legdrágább termék a legjobb választás a bőröd számára. Sok pénzt pazarolhatsz el arra, hogy megoldást találj a bőröddel kapcsolatos problémákra. Amennyiben arckezelések vagy újabb kozmetikumok kipróbálását fontolgatod, egy professzionális bőrápolás konzultáció segítségedre lesz a megfelelő termékek kiválasztásában, megőrizve így bőröd épségét és fiatalságát.

Mely esetekben javasolt a bőrápolási tanácsadás?

Ha még nem alakítottál ki bőrápolási rutint, nem vagy tisztában milyen a bőrtípusod és mely termékeket lenne javasolt használnod,

Ha a drogériák polcairól nem tudod mely termékeket válaszd,

Ha már alakítottál ki magadnak bőrápolási rutint, de nem vagy elégedett az eredményekkel,

Ha az utóbbi időben jelentkezett bőrproblémád és megoldást keresel rá,

Ha hosszabb ideje küszködsz egy bizonyos bőrproblémával és az eddigi módszerek és a drága kozmetikumok sem hozták meg a javulást.

Mi történik az öt lépéses bőrápolási tanácsadás során?

Első lépésként megbeszéljük, hogy mi a legfőbb bőrproblémád és a konzultáció célja. Megértem az igényeidet és kérdéseidet, valamint a legfőbb bőrápolási célodat.

Második lépésként a bőröd általános megjelenése, textúrája és tónusa alapján kiértékelem bőröd aktuális állapotát. Megbeszéljük azokat a tényezőket, melyek hatással lehetnek a bőrödre. Ez magában foglalja a stresszt, a hormonális változásokat, az étrendet, jelenlegi egészségi állapotodat  és az alvás mennyiségedet.

Az eredmény alapján kiértékeljük a jelenleg használt termékeidet, azok hatóanyag tartalmát, így kérlek ezeket is készítsd össze az online találkozóra, valamint javaslatot teszek, hogy mely összetevőjű krémeket érdemes választanod.

Együtt elkészítjük a személyre szabott rutinodat, amely valóban működik a számodra. Lépésről lépésre megtanítalak, mely termékeket és milyen módon használj.

Végül utánkövetési konzultációt ütemezünk be az új napi bőrápolási rutineredmények áttekintése érdekében.

Mit kapsz a konzultáció után?

A konzultáció során készítek számodra egy bőrdiagnózist, mely tartalmazza a bőrtípus meghatározásodat, a javasolt összetevőket és a bőrápolási rutinodat.

Mennyi kerül mindez?

Az online konzultáció 30 percet vesz igénybe, és május hónapban 20% kedvezménnyel, 6.000 Forintért veheted igénybe.

Hogy jelentkezhetsz a konzultációra?

Jelentkezésedet telefonon várom a következő telefonszámon: 06-70-942-2787

Francsics Rita

(70) 942 2787

Nyitvatartás igény szerint

Bejelentkezés alapján

2330 Dunaharaszti

Golgota tér 1.